IFK-förlust mot Ängelholm

Sport IFK Värnamo U21 förlorade med 0–3 (0–2) borta mot Ängelholm.

Ängelholm hade ett på papperet starkt lag och var också bättre än IFK:
–Fast lite för stor seger. 3–1 tycker jag hade speglat matchen mer, säger IFK-tränaren Jörgen Petersson.

Hemmalaget fick en smakstart med ett tidigt friläge och 1–0. Sedan IFK några fina chanser genom en gång av Joel Löw och två gånger av Victor Palmquist.

På övertid i första halvlek gjorde hemmalaget psykologiskt viktiga 2–0.

I andra halvlek stretade IFK emot bra men när 3–0 kom på minst sagt misstänkt offside dog närmast matchen:
– Det var nog fyra meter offside, påpekar IFK-tränaren.

Mikael Baggner gjorde Ängelholms alla tre mål och vid samtliga var Robin Staaf framspelare.

Han tycker annars att det var en nyttig genomkörare för killarna.

16-årige Adnan Kulovac från Gnosjö har gjort stora framsteg under våren och var en av de bättre i IFK i dag. Filip Eriksson i målet va stabil. Joel Löw var åter efter skada och spelade 55 minuter. En bra insats av Joel. Victor Palmquist var en annan som imponerade stort.

Henrik Widén blev skadad redan 15 minuter av matchen och han lär inte vara med i söndagens A-lagsmatch borta mot Utsikten. Det är även frågetecken för Alexander Vrebac som var sjuk i dag. Jesper Brandt och Nathanael Danielsson är borta sedan tidigare.

I morgon är det vila men på lördag träning igen inför matchen mot Utsikten.