Sport

IFK F03 vann serien

IFK F03 vann serien

Sport I år spelade IFK Värnamo F03, 9 manna fotboll och hade lite längre resor till Jönköpingsserien som överlag var väldigt jämn och bra.

Det har varit matcher som både varit tuffa och jämna, väldigt utvecklande för tjejerna och en nyttig erfarenhet. Som bonus efter en lång säsong blev seriesegern klar i näst sista omgången.
Laget har på fyra år bara förlorat fyra seriematcher.

I å– r har fyra tjejer ”utanför Värnamo” själva sökt sig till vårt lag, vilket har betytt väldigt mycket för truppen säger Magnus Sjöstrand och Peter Karlsson, två av tränarna i laget sedan sju år tillbaka.

– Som ledare är vi enormt tacksamma för den fina attityden och respekten som spelarna, visar varje vecka, på träning och matcher till varandra, samt domare och motståndare. Även våra supportrar – föräldrar – ska hyllas för sin attityd vid sidlinjen. Vi har fått mycket beröm för detta av våra motståndare och domare 2016.

– Vår inställning är alltid att vi tillsammans ska ha skoj, vara kompisar och göra det bästa man kan både på och utanför planen, för sig själv och för sina lagkamrater.

Laget tränas av Peter Karlsson, Magnus Sjöstrand och Admir Pandzic.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *