Sport

Horda värvade tre i sista minuten

Horda värvade tre i sista minuten

Sport Vid midnatt, natten mot onsdagen, löpte den så kallade frimånaden ut för amatörspelare i fotboll som vill byta klubb.

– Det har varit aktivitet in i det sista men vi är nöjda med de sex nyförvärv vi har skaffat. Samtidigt har vi förlorat lika många spelare till Dardania. Kul att det rör på sig i alla fall, säger Torsten Lindberg, ordförande i Horda AIK.

Från divsion 3-laget Rydaholm hämtas Bartek Krasowski, 23, den snabbe och starke skyttekungen från 2014 i Horda. ”Favorit i repris”, säger hans gamla lagkamrater , enligt Torsten.

Från Bredaryd kommer teknikern, snabbe Franjo Misic, 22. Från Liljan långe och starke mittbacken Milan Mladenovic, 24 och från Dardania, Nazif Brahimi, 27. Tannefors IF i Linköping (division 3 och 4 om vartannat) bidrar med Värnamosonen Alexis Espinoza, 28, som nu flyttar hem.

– Två andra duktiga spelare som har bott i Rydaholm ett tag är 19-årige Erick Perez från Colombia och jämnårige Confianze Tuyizere från Kongo.

– Vi var 33 spelare på tisdagskvällens träning inomhus och måste förstås gallra annars blir det ohanterligt innan vi kan gå på gräs på Munkavallen. Vi tänker ha en A-trupp på 24 man och sedan får se om vi mäktar med att ha träning för de tiotalet som blir över. Det hänger mycket på om vi kan få någon hjälp från kommunen eller andra myndigheter, säger Torsten.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *