Sport

Horda vann mot Dardania – alla mål i första halvlek

Sport Horda bortavann med 4–2 över Dardania och alla målen gjordes i första halvlek.

Hordas tränare Emir Arslanovic var mycket nöjd med att laget kom tillbaka efter den snöpliga premiärförlusten mot Bor.

– Bra fotboll och ett bra tempo, sammanfattar han.

Franjo Misic gav Horda ledningen i matchen på Ljusseveka konstgräs.

Dardania kvitterade genom Arman Ashtiani men gästerna kom tillbaka.

– De gjorde tre mål på tror jag bara tre minuter och vi var i total chock, helt handlingsförlamade, säger Shpetim Bushati som förra året tränade Horda men som nu är åter i Dardania.

Han säger att fyrbackslinjen inte alls fungerade och det var kanske inte så konstigt:
– Vi hade tre man borta där och fick sätta ned tre offensiva spelare, påpekar han.

Samtidig tycker han att Horda vann rättvist. Den ende han ger plus i sitt lag är till målvakten Alem Sacirovic.

Emir Arslanovic i Horda hyllar alla killar i laget för en härlig insats. Alla kämpade bra och det var jämnt överlag.

Bartlomiej ”Bartek” Krasowski och Nazif Brahimi gjorde ett mål var. Franjo Misic svarade för två av målen.

Dardanias andra mål som blev matchens sista gjordes av Elnes Hajrovic.

Text: Per Bunnstad