Sport Horda går som X 2000 genom tabellen i division sex just nu.

Kvällens match, mot Dannäs SK blev bara ett kort uppehåll på vägen.

Torsten Lindberg i Horda berättar att målsättningen är solklar.
– Vi hoppas ju komma tvåa i serien och få kvala in till 5:an, säger han.

Efter 7–1 (2–0) i kväll mot Dannäs så talar ju mycket för att Lindbergs önskan blir uppföljd.

Matchen började annars mycket jämnt, det tog 16 minuter innan Elnes Hajrovic kunde trycka in ledningsmålet för hemmalaget. 16 minuter tog det sedan innan mål nummer två hamnade bakom Dannäs målvakt. Under denna tid hade ändå Dannäs spelat bra, men strax innan pausen gjorde sedan Elnes Hajrovic 3–0. Många trodde då att Dannäs skulle vika sig. men så blev det nu inte.

I 57:e minuten reducerade Dannäs, genom Pär Andersson. Matchen blev spännande igen.

Därefter skedde ett ras, Horda gjorde fyra mål på tio minuter och saken var klar.

4–1 gjordes av Erion Nishku  5–1 av Arman Ashtiani , 6–1 av Phillip Gustafsson och Hordas sista mål av den numera notoriske måltjuven Elnes Hajrovic som satte sitt tredje mål för kvällen.

Vad är då orsaken till Att Dannäs nu vunnit sammanlagt åtta matcher på raken.

– Vi har tränat mycket målmedvetet under tre år och under ledning av Spethim Bushati.

– Dessutom har vi många duktiga utrikes födda spelare.

– Dessa är ofta bättre än man tror, konstaterar också.