Horda hakar på toppen

Sport Horda AIK vann med klara 5–1 borta mot Swebih från Hillerstorp och har nu tre raka segrar och målskillnaden 17–4 på dessa.

Därmed närmar sig Horda toppskiktet.

Adnan Muratovic gjorde 1–0 redan efter sju minuter. Efter 28 sparkade hemmamålvatken boll i ett eget och därmed 2–0 till Gästerna. Två minuter senare gjorde Adnan Muratovic sitt andra mål för dagen.

3–0 och det kändes nästan avgjort. Swebih hade nämligen inte många målchanser. Horda hade mycket udd i sina anfall och spelade fin fotobll.

Åtta minuter in på andra halvlek gjorde Franjo Misic 4–0. Ett minuter senare reducerade Swebih innan Alfred Martin sons avslutade målskyttet i minut 72.

Hordas tränare Emir Arslanovic var mycket nöjd med insats.