Sport

Genomklappning av Bredaryd-Lanna

Värnamo.nu

Sport Bredaryd-Lanna IK inledde strålande borta mot Aneby SK men efter ett ledningsmål rasade märkligt nog precis allt och det blev förlust med 1–2 (1–0).

BLIK reste till Aneby som favorit och det var närmast bländande spel i 20 minuter. Då tog man ledningen med 1–0 genom Abdou Darboe.

– Det var fantastiskt bra så långt. Men strax efter målet tappade vi precis allt, säger Göran Friberg, en besviken BLIK-ledare.

Det var ändå inte så att Aneby fick tändgnista för att kvittera utan snarare att BLIK började ”spela” en fotboll som man igen gjort på hela säsongen. Det var inte mycket rätt alls, enligt Göran Friberg.

– Aneby var dåligt och vi ännu sämre, suckar han.

Efter paus kom kvitteringen och med cirka 15 minuter kvar av matchen gjorde Aneby 2–1.

Aneby satsade mycket på långbollar men BLIK verkade inte satsa på något alls:
– En total genomklappning, noterar BLIK-ledaren.

Visst saknade man fyra tongivande spelare i dag men det kan ändå inte förklara allt. Att gå från storspel i 20 minuter till bottenspel resten av matchen är inte bra.

ingen får godkänt sett över hela matchen.

– Vi tror att vi har alla tillbaka igen till nästa match den 27 juni och det kan behövas då vi möter Värnamo Södra, säger Göran Friberg innan det är dags att packa för hemresa och han och övriga i ledningen får analysera dagens match för att försöka få svar på hur det kunde gå så illa mot ett av seriens bottenlag.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *