Sport

EM, TV-pucken och kvalfyllt

Sport I kväll har vi korta rapporter från EM i innebandy, VM i handboll, TV-pucken och inför Östers kvalspel till allsvenskan.

I TV-pucken för tjejer förlorade Småland finalen mot Stockholm med 0–2. Stockholm var numret större och Småland fick därmed nöja sig med silver mot guld förra året. Hos herrarna blev Norrbotten segrare.


I allsvenskan lyckades Degerfors hålla undan för Varberg. Därmed blir det Varberg som Öster får ta sig an i kvalspels till allsvenskan. Första matchen spelas i Växjö på torsdag. Returen i Varberg avgörs på söndag.


I handbolls-EM för damer vann Sverige den första matchen mot Serbien och i kväll blev det 33–22 mot Slovenien. På tisdag får Sverige ta sig an Danmark. Sverige är redan klar för avancemang från gruppen.


I innebandy-VM för herrar inledde Sverige med storseger över Tyskland med 19–4 och i dag blev det 11–2 mot Lettland. I morgon väntar tuffare motstånd i form av Tjeckien som också inlett gruppspelet med två raka segrar. Båda lagen är redan klara för kvartsfinaler.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *