Effektivt Bosna vann mot SIS

Sport Skillingaryds IS var i underläge mot BK Bosna med 0–1 med 20 minuter kvar av matchen men då rasade det.

Gästerna vann med 5–0 (1–0).
– Siffrorna speglar inte matchen, inflikar hemmatränaren Anders Fredén.
SIS hade bårder större bollinnehav och fler målchanser men det är lite naivt över spelet. Det är ju inte så konstigt då SIS närmast har ett juniorlag.

SIS hade ett par klara målchanser inom matchens första fem minuter men sedan jämnade spelet ut sig. Bosna tog ledningen efter hörna och det verkar var en liten akilleshäl för SIS när motståndaren får hörna.

Med cirka 20 minuter kvar kom 0–2 och under matchens tio sista minuter rasade det. Bosna hade närmast full utdelning på sina målchanser denna kväll.

SIS fick en lektion hur man ska göra mål och det är bara att hoppas att man drar nytta av detta framöver.

Det var jämnt i SIS, kanske ett lite plus för Ruben Palmcrantz och Albin Sandberg.