DIF-IFK direkt: 1–1 slut

Sport 93:00 kl.

17.51, Matchen slutade 1–1. En intervju med IFK-tränaren kommer senare i kväll
92:30 Stolpträff från hemmalaget. Nära, nära
91:00 IFK:s andra skott på mål men Carlos Gaete får ingen vidare träff på bollen
90:00 Tre minuters tillägg att vänta
89:00 Snart får vi veta tilläggstiden
86.00 Degerfors trycker på för ledningsmål
83.00 Degerfors kvitterar genom Tobias Solberg
81.00 Isaam Jebali ut – Pär Cederqvist in
78.00 När inget hände plötsligt så gör IFK 1–0 genom Dzenis Kozica med Carlos Gaete som framspelare. Dzenis sätter välplacerat bollen intill stolpen utan chans för hemmamålvakten.
72.00 Degerfors gör sitt andra byte
70.00 Tyvärr ingen tendens att IFK ska skapa något framåt.
63.00 IFK Byter ut Tobias Englund mto Alexander Vrebac. Hemmalaget gör också ett byte.
58.00 Hemmalaget bättre. IFK har svårt att få något uträttat anfallsmässigt
Kl. 17.02 Nu är andra halvlek igång. Vi får hoppas att IFK kan komma till avslut på mål och att Böna fortsätter att hålla tätt bakåt
45.00 Paus, 0–0. Det är 7–4 i avslut för hemmalaget varav 3–0 på mål. Det säger en del om halvleken. DIF har varit bättre men IFK försvarar sig skickligt. Man får dock tacka Böna i målet för att det inte blivit något hemmamål.
40.00 Hemmalaget bättre – IFK för mest försvara sig
32.00 Farligt, farligt för en stund sedan. Sagolik räddning av Böna i IFK-målet. Där var det nära hemmaledning.
21.00 IFK har lyft upp spelet, skott utanför av Tobias Englund respektive Issam Jebali.
12.00 IFK hade tidigt en fin målchans genom Issam Jebali. I övrigt är det ganska jämnt spel med hemmalaget som något mer spelförande.
Kl. 16.03 Matchen är igång nu och vi får hoppas att Dzenis och Issam får fart på målskyttet.
Vi direktrapporterar från Degerfors – IFK Värnamo med start 16.00. Vi räknar med att uppdatera 4–5 gånger per halvlek.
IFK:s laguppställning: