Sport

Det blev tre lokala slutsegrar

Det blev tre lokala slutsegrar

Sport Det var inte bara Kenneth Waltersson, BSOK, som vann Hallands 3-dagars totalt.

Även Carina Svensson och Lars-Åke Claesson gjorde det.

Preliminära totalresultat har hittats och det lokala slutfacit blev tre segrar, en andra- och en tredjeplacering. Lägg till det ett antal förnämliga placeringar på topp-10.

Att Kenneth Waltersson, BSOK, vann H60 före Kennet Sandström, Stigen, har redan redovisats i tidigare artikel.

Walterssons klubbkompis Carina Svensson såg till att BSOK fick ytterligare en totalvinst. Carina vann D21 och gjorde det överlägset. Hon var över sju minuter före andra dam och trea i klassen kom Lina Sandström, Stigen.

Upp i topp sprang också Lars-Åke Claesson, SFK, som vann sista etappen. Men, det totalsegern satt hårt åt, tvåan var bara tre sekunder efter.

En finfin andraplacering blev det till slut för Filip Trofast, BSOK, i den stora H16-klassen. Filip har gjort tre bra insatser i Halland och belönades med silverplats totalt. Han var drygt fyra minuter efter ettan.

Två etappsegrar räckte in för totalseger utan Moa Hansson, BSOK, i D18, ”fick nöja sig” med bronsplatsen, 2.22 fram till segrarinnan.

I övrigt noteras de här utmärkta slutplaceringarna:

Amanda Hansson, BSOK, tia i D21 lång, Erén Lång Albinsson fyra i D60, Mats Nylund fyra i H50 och Axel Elmblad femma i H14. Alla tre tävlande för Bredaryds SOK.

Näst bästa Stigeninsatsen svarade Stig Fransson för då han kom fyra i H80.

De totala resultaten har nu lagts till i tidigare publicerad artikel.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *