Dannäs/Hånger besegrade Liljan

Sport Dannäs/Hånger vann över Liljan med hela 8–0 (3–0).

På papperet skulle det bli en klar hemmaseger, men det var trögt till en början. Liljan kämpade bra och höll nollan i 29 minuter. Dannäs-Hånger kunde göra 2–0 efter 42 minuter och 3–0 efter 44.

I andra halvlek tröt orken för Liljan och målen trillade in efter minuterna 54, 54, 70, 77 och 83.

Målen gjordes två vardera av Filip Melin, Jonas Bystedt och Pontus Svensson samt ett var av Robert Jönsson och ett straffmål av Petter Lindh.

Armen Berber och Senadin Cajic var bäst i ett kämpande Liljan.
– En bra första halvlek. Det här är ett läroår för våra unga killar, säger Liljans tränare Arnes Kahrimanovic.

Erik Törmä i hemmalaget har varit borta från fotbollen i nio veckor efter skada. Han fick göra senast och i dag var han med från start och var duktig.
– Hela laget får beröm, säger tränaren Johan Adelstål.

Samtidigt tycker Johan lite synd om Liljan, ett tidigare topplag som förlorat så många spelare.