Sport

Bra resultat av Jimmy Bodin

Bra resultat av Jimmy Bodin

Sport Jimmy Bodin från Värnamo Cykelklubb lyckades igår med att bli 18:e på Långa lugnet, deltävling nummer 2 i Långloppscupen.

I går gick Långa lugnet I Falun av stapeln. Efter en vecka med rejält med regn var banan modiferiad för att vara genomförbar. Det var något som passade Jimmy mycket bra, att det gick tungt och var lerigt är bara till fördel.

Efter en aktiv inledning med utbrytning redan efter några kilometer, höll han sig väl framme under den inledande delen av tre. Tempot i täten blev för högt så han körde resterande del av tävlingen i en liten grupp bakom.

Andra raka segern
Segrade gjorde Mattias Wengelin, svenske mästaren i långlopp. Det var hans sin andra seger i Långloppscupen och han drygar därmed ut totalledningen.

Andra ortsbor på plats var Alexander Wetterhall, som höll i taktpinnen i förstagruppen tills hans framhjul exploderade. Det var första av fyra punkteringar för dagen, trots det tog han sig i mål.

Fick cykeln stulen
Kenneth Söderberg från Värnamo Cykelklubb noterade en 11;e plats i Herrar 50, då med lånad cykel efter att ha fått sin cykel stulen under natten.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *