Sport

Bra match av IFK dam U trots förlust

Sport IFK Värnamo damer U svarade för en bra bortamatch i division två mot serietvåan Eksjö.

Visserligen vann hemmalaget med 4–1 (3–1) men det speglar knappast vad som hände på plan.

IFK Var väl så bra och tog ledningen efter tolv minuter genom Felicia Schellhas. Eksjö avslutade halvleken med mål på i princip alla chanser. 1–1 kom efter 30 minuter följt av 2–1. 3–1 kom i halvlekens sista sekunder.

– En bra division 2-match, säger IFK-ledaren Andreas Heiel.

Det enda som igen var riktigt bra var oförmågan att göra mer än ett enda mål trots flera klara lägen. Därtill var man inte riktigt bra vid motståndarnas hörnor och 1–1 kom för övrigt efter en hörna.

IFK ligger alldeles ovanför nedflyttningsstrecket men Andreas tror inte att IFK ska riskera nedflyttning eftersom man spelar bra och då kommer säkert poängen i de närmaste matcherna.

I dag lite extra plus till Olivia Montero.