Sport

Bra av VSS i yardbassäng

Bra av VSS i yardbassäng

Sport Värnamo Simsällskap var representerat av 15 simmare under Tyr Swim i Jönköping som var Sveriges första tävling i yardbassäng.

– Många fina simningar av våra duktiga ungdomar som fick testa på något nytt. Det är inte varje gång man i Sverige får testa att simma i en yardbassäng. Det är desto vanligare på skolorna i USA. Vi har börjat säsongen väldigt bra och jag ser fram emot kommande tävlingar och mästerskap, noterar VSS shefstränare Lennie Sahlström.

Alla simmare fick åka hem med en ny upplevelse i bagaget och åtta av simmarna fick åka hem med en eller flera medaljer. Totalt blev det 22 medaljer fördelat på fem guld, åtta silver och nio brons.

Medaljörerna: Anton Bäckman, Mihajlo Drca, Hanna Mirkhan, Robin Pettersson, Erik Stensson, Lovisa Svensson, Noah Svensson och Fanny Trollstad.

Även Rebecca Bramgren Abraham, Elvira Davidsson, Astrid Mann, Ellen Nilsson, Hugo Ringblom, Clara Rönnäng och Wilma Rönnäng gjorde en mycket bra tävling trotts att det inte blev någon medalj denna gång.

Alla resultat http: livetiming.se/results.php?cid=2064&session=0&all=1

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *