Årets bästa av Forsheda

Sport Nu vet man i Forsheda IF hur det känns att vinna på det nya konstgräset på Bollagården efter 4–0 (2–0) mot gästande Hallby.

– Det var nog vår bästa match för året och nu känns det bra. 28 poäng bör räcka till att hänga kvar i fyran, säger tränaren Fredrik Högberg.

Forsheda har spelat på konstgräset i ett par matcher tidigare utan att vinna men i kväll lyckades man:

– Vi inledde med att faktiskt göra två mål efter hörnor, vilket vi inte varit van vid i år, påpekar Fredrik.

Haris Kolaric gjorde tidigt 1–0 och i mitten av halvleken kom 2–0 genom Sebastian Persson. 58 minuter in på matchen kom Haris Kolaric andra hål och i 88:e minuten fastställdes slutresultatet av Andreas Jörgensen.

– Passningsspelet var mycket bra och alla kämpade verkligen i dag, berömmer tränaren.

Även långbollarna var suveränt fina i dag och man skapade en hel del målchanser utöver de målen. Hallby däremot hade svårt att få till så mycket framåt.

Extraplus iForsheda till Marcus Syrén, Haris Kolaric, Afram Edmir och Alfred Olofsson.

Sista 15–20 minuterna bytte man in två 15-åringar som visade fina takter: Eric Gustafsson och Oskar Lejon.