Andras raka förlusten för Västboås

Sport Efter den fina inledningen på fotbollsfemman går det lite trögt för Västboås.

I dag vann Bosna IF med 2–1 i Gislaved och det blev andra raka förlusten för laget från Ås.

– Visst hatar jag att förlora men samtidigt mötte vi ett bra Bosna och vi skapade för få klara målchanser, säger Johan Berg, tränare och målvakt för Västboås.

Han tycker att alla i laget lyfte sig kvalitetsmässigt från förra matchen. Man kämpa de och spelade jämnt. Bosna var dock snabba i omställningarna. Ett duktigt defensivt lag som emellanåt visade klass även framåt.
– Kan vara ett av seriens bästa lag och vi som kommit från femman till fyran visade också styrka, noterar Johan.

1–0 kom i först halvlek efter omställning och det var något liknande när det blev 2–0 i andra halvlek.

Gästernas reducering kom först med några minuter kvar genom Johan Rhodin. Man satsade framåt för en kvittering men fick ingen klar målchans.

Det var jämnt hos Västboås. Alla spelade bra men någon matchvinnare fanns det inte i kväll.

– Vi kan nog skaka om alla lag i den här serien, summerar Johan Berg.