3–0 för Bredaryd Lanna IK

Sport Bredaryd Lanna IK hemmabesegrade Stockaryd/Rörvik med 3–0 (3–0).

Hemmatränaren Göran Friberg var mycket nöjd med med spelet förutom att man igen gjorde fler mål.
– Vi hade nog 80–20 i bollinnehav och med tanke på chanserna borde vi ha gjort 6–7 mål. Men vi var inte tillräckligt fokuserade i andra halvlek, förklarar han.

Gästerna hade inget alls att sätta emot och hade för övrigt en del spelare borta.

Göran Friberg tycker att Bredaryd-Lanna totalt sett svarade för en fullgod insats och trepoängare behövs i kampen om i första hand en fjärdeplats, vilken man just nu har inom räckhåll.

Det var ganska jämnt i inledningen men när Rickard Palm gjorde 1–0 efter 16 minuter tog hemmalaget över. Felix Petersson gjorde 2–0 efter 35 minuter och ett par minuter före pausvilan kom 3–0 genom Theo Rydén.

På onsdag är det dags för sista matchen före sommaruppehållet, Haga på bortaplan.