Sport

23 bilder från SIS – Taberg

23 bilder från SIS – Taberg

Sport Skillingaryds IS fortsätter att ha det tungt i fotbollsfemman även om spelet var ganska bra i dag.

På Movalla inkasserades i kväll en ny förlust när Taberg vann med 2–0. Därmed har det unga SIS-laget efter sju omgångar en seger och sex förluster.

Anders Fredén som har en lägre profil på ledarbänken var tillbaka efter fyra matchers bortavaro. Nu kanske han blir med lite mer permanent som tränare tillsammans med Eva Ekström. Han hyllar alla killar i dag för bra spel och rätt inställning.
– Medelåldern var 17,3 i dag och vårt unga lag kommer att bli bättre och bättre, noterar Anders.

I dag hade man plockat bort en handfull spelare som enligt Anders inte haft rätt inställning. Det återstår att se om de kämpar på för att komma tillbaka till laget.

– Det var en jämn match i dag mot ett av topplagen. Båda målen kom efter fasta situationer, en hörna och en frispark. Där var våra unga killar lite sårbara.

Några individuella spelarbetyg vill SIS-ledningen inte ge utan man framhåller kollektivet och kommer att göra så även i fortsättningen.

Man bygger laget kring rutinerade Gustav Kennestig i målet samt Carl Sandahl och Oscar Persson. I övrigt är det juniorer och flera är inte mer än högstadieungdomar. Man bygger inte för 2016 utan mer för framtiden.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *