Skytte

”SM-guld” till Michaela

Skytte I helgen har det varit SM i sportskytte i Eskilstuna och det har gått rätt bra resultatmässigt för Skillingarydsskyttarna. Michaela Arvidsson – som tävlar för Eskilstuna i just den här grenen – tog guld i mixedtävlingen tillsammans med Marcus Madsen .

Marcus Madsen och Michaela Arvidsson vann SM i mixed. Pressbild

I mixed är det ännu inte officiell SM-status men nästan som et SM.

Alice Sjöberg deltog i juniorklassen. Detta var Alice första SM och hon gjorde en strålande insats, trots magsjuka på natten innan. Det var inte hennes bästa resultat på 60 skott men närapå. Alice hamnade på plats tio.

– Johanna Arvidsson och jag var med i SM dam, för Johanna var det inte en bra dag tyvärr men jag tangerade mitt pers på 60 skott. Dock var våra resultat långt från toppen. Michaela började väldigt bra i första halvan av matchen och var på finalplats då men tappade i den sista halvan. Men snart är hennes studier slut och förhoppningsvis kommer hon få mer tid för träning då, berättar Annika Arvidsson.

– Vi måste ju nämna Viktor Johansson från Värnamo som sköt i klassen herrjunior. Han var en av åtta som gick till final. Han hade plats 6 i grunden men blev åtta efter finalen. Denna finalplats har han kämpat hårt för så det var riktigt roligt att se att det gick så bra för honom.

Här finns resultat i SM mixed (pdf)
Här finns resultat i SM (pdf)
Här finns resultat i SM – junior (pdf)

Alice Sjöberg vid SM. Läsarbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *