Okategoriserade

KSK har chans på kvalplats

Okategoriserade Trots att Klevshults SK på hemmaplan fick nöja sig med 2-2 (0-2) mot Hillerstorps GoIF så lever möjligheten att nå en kvalplats. Men då är första förutsättningen att man vinner kommunderbyt borta mot serietvåan Hooks IF

Annars gjorde KSK en ganska medioker första halvlek. Men en smakstart med två mål av Fatum Peci inom loppet av två minuter i andra halvlekens inledning gav laget nytt mod.

Man jobbade för att få till ett segermål utan lyckas. Detta trots att Hillerstorp fick två utvisningar.

-Vi skulle varit kyligare och inte så ivriga. Mer is i magen hade inte skadat. Vi spelade bort oss själva på något vis, säger Anders Forsman, tränare.

Nu får vi ladda för matchen i på Lindevallen i Hook. Alltid spännande och inspirerande att få spela avgörande matcher, säger Anders.

Fatum Peci ska förstås berömmas. Men i övrigt borde nivån varit högre över lag.

-Vi måste steppa upp oss ett steg och komma upp riktigt påp tå, avslutrar Anders.