Okategoriserade

Emin valde IFK Värnamo

Emin valde IFK Värnamo

Okategoriserade Den vänsterfotade mittbacken Emin Grozdanic är klar för IFK Värnamo.

Emin Grozdanic. Pressbild

Emin är 23 år och har trots sin ringa ålder fyra säsonger i superettan bakom sig. Han har varit en fanbärare i Gais och har även burit kaptensbindeln. Kontraktet är skrivet på tre år. Emin ansluter till truppen i januari.

– Emin är en försvarsspelare som kommer att passa väldigt väl in i vårt sätt att spela fotboll på. Utöver hans fysiska och defensiva egenskaper så är han väldigt skicklig med boll vilket kommer kunna bidra en hel del till vårt spel. Vi är förstås väldigt nöjda över att välkomna Emin till IFK Värnamo, säger sportchefen Enes Ahmetovic, sportchef.

– I och med övergången av Emin så är vi nu kompletta i försvarsleden och vi kan fortsätta att spetsa en redan stark trupp med fler vassa tillskott längre upp i banan.

– Äntligen är det klart. Känns jättekul att få spela med Värnamo de kommande säsongerna. Jag har längtat till att få spela i allsvenskan och att få göra det med Värnamo känns jättebra. Längtar till att träffa laget och att starta säsongen. Och till er supportrar, vi ses på Finnvedsvallen, hälsar Emin Grozdanic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *