Okategoriserade

Dusan blir tränare i IFK Värnamo

Okategoriserade Joakim Wulff slutar som målvaktstränare hos IFK Värnamo herr och efterträdare blir 32-årige Dusan Babic från Gislaved.

Dusan Babic. Pressbild

De senaste åren har Dusan varit målvaktstränare i IFK Göteborgs akademi, därefter tre år som målvaktstränare och assisterande tränare i Tvååker division 1. Han kommer senast från Lindome division 1 där han varit målvaktstränare de senaste tre åren.


– Dusan är en rekrytering som vi är väldigt nöjda med. Det rör sig om en tränare som har ett enormt driv och som brinner för att utveckla målvakterna utifrån förväntningarna på en målvakt i den moderna fotbollen. Det är en kille från bygden som kommer ge sin maximala varje dag i syfte att utveckla såväl herrlaget, som den övre akademins målvakter., säger Enes Ahmetovic, sportchef hos IFK:


– Jag har sprungit runt på dessa planer som yngre, men valde ganska tidigt att satsa på tränaryrket. Flyttlasset gick till Göteborg där jag har fått möjligheten att lära mig en hel del under sju års tid. Samtidigt har jag följt IFK Värnamos mäktiga resa med glädje. Jag ser fram emot att bidra med min kunskap och hjälpa IFK Värnamo framåt på vår numera gemensamma resa, säger Dusan Babic.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *