BSK/Rydaholm föll mot serieledare

Fotboll Trots att Bor/Rydaholm inte kom in i matchen från början så gjorde man en bra insats borta mot serieledande Moheda IF i damfyran. Man kom i tidigt underläge. Men en bra andra halvlek gjorde att Moheda fick nöja sig med en uddamålsvinst 5-4 (4-1).

[17/17]

-Vi gick på hälarna första tjugo minuterna och Moheda fick en ledning med 3-0. Men sen kom vi upp på tå ordentligt och gjorde en riktigt bra andra halvlek, säger Klars Bååth, lagets tränare.

Men riktigt nära för att hota hemmalaget kom man aldrig. Moheda fick 5-1 innan Bor/Rydaholm började en upphämtning.

-Synd att vi inte fick vårt fjärde mål tidigare. Då hade vi kunnat skaka dem ordentligt. Det kom inte förrän i matchens slutskede, säger Klara.

Hon var som helhet nöjd med sitt lag -. undantaget inledningen – och ger ett bra betyg till samtliga med extra plus för målvakten Emmy Lilja.

En match återstår mot Sunnerbo och det blir en slutlig placering i mittenskiktet av serien.

Foto : Tero och Anette Hedin Väisänen