Okategoriserade

KSK-seger i Norrahammar

Okategoriserade Klevshults SK hade inte de bästa förutsättningarna inför bortamatchen på Åsavallen mot Norrahammars IK. Det var ett brandskattat KSK som gav sig iväg med bara en avbytare. Men det hela fick ett lyckligt slut och seger för KSK med 3-1 (1-1).

-Det kändes som att vi skulle behöva gå in för att hålla undan så länge som möjligt. Men killarna knöt nävarna i fickan och kämpade storstilat, säger Anders Forsman, i KSK-ledningen. KSK fick ett relativt tidigt ledningsmål genom Edwin Forsman.

NIK  kvitterade före pausvilan. Men det var KSK som hade den starkare viljan med sitt sargade lag efter paus – två avbytare hade anlänt i paus -och genom ytterligare tvåmål av Edwin Forsdman stod KSK något överraskande som vinnare när slutsignalen ljöd med 3-1.

-En helt otrolig kämparinsats där alla gav allt för laget. Jag tycker segern vare rättvis och framför allt tre viktiga poäng att ta med sig hem, säger Anders.

Segern var lagets tredje och man ståtar med nio poäng i tabellen.

-Vi tar oss bort ett stycke från botten. Men nio poäng på halva serien är för dåligt. Tycker nog vi borde haft lite bättre poängskörd så här långt, säegr Anders.

Bästa betyget i dagens match går förstås till Edwin Forsman i sin matchvinnarroll. Mycket stark insats av målvakten  Anton Andersson. Ingen spelare föll ur ramen – alla är värda högt betyg.