Motorsport

Värnamo crossförare tävlande i Ränneslättsloppet

Motorsport Den gångna helgen har Ränneslättsloppet i enduro avgjorts där cirka 1 900 anmälda förare kom till start.

Douglas Sjöblom gjorde debut i Ränneslättsloppet

Tio av förarna kom från SMK Värnamo kom till start i dom olika klasserna. Som vanligt svårkört och en krävande bana med gott om stenar och berghällar. 

Först ut på lördagen gjorde Douglas Sjöblom debut på Ränneslätt. Han fick till en lyckad körning med bra tider, men blev hindrad av flera förare som hade vurpat och Douglas kunde inte komma förbi. Han slutade på en 20 plats i klassen Guldhjälm 65 cc.

I nästa startgrupp körde Christer Jansson och Ulf Hjalmarsson i Klassen 50-59, här gick det riktigt bra för Christer som slutade på en fin fjärde plats i klassen. Ulf genomförde loppet och slutade på plats 49 i klassen.

Klassen 40-49 SMK Värnamo hade tre startande, Roger Fransson var snabbast och slutade på plats 249, Fredrik Kretz kom in på plats 367 och Joakim Björk bröt pga en punktering. William Hjalmarsson körde i klassen E1/E2. William hade en bra dag och avslutade på en 18 plats i klassen.

Sist ut på lördagen var Robin Manfredsson i klassen Öppet spår. där han kom på plats 50 i klassen.

Söndagens tävlande var ingen bra dag för SMK Värnamo. I klassen 30-39 kom endast Johan Olsson i mål på plats 105, Jimmy Sörensen Munkholm fick bryta efter en kvart på första sträckan med punka.

I juniorklassen med Kalle Björk och Albin Hjalmarsson så var det ingen lyckad dag, Albin fick ett motorhaveri på första sträckan och Kalle bröt efter fjärde sträckan, efter ett flertal vurpor.

Pelle Carlsson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *