Motorsport

Tävlade i vintercup

Motorsport Den fjärde deltävlingen i vintercupen avgjordes i Karlsborg med 446 startande varav åtta var från SMK Värnamo.

Det var riktigt bra förhållande på de två olika specialproven med hårt och snabbt mellan träden. Det var cirka fem cm snö och många ställen att köra om på.

Först ut för dagen var Klass E0 med Algot Hjalmarsson och Theodor Popp. Det visade sig att Theodor trivdes på denna banan för han körde in på en 14:e-plats med sin kompis Algot på plats 16. Bra kört av grabbarna.

I klass E1 höll sig William Hjalmarsson sig väl framme och slutade på plats 16. Sist ut i denna grupp var Klass 50- med Ulf Hjalmarsson som slutade på plats 36. Det skilde endast en minut för Theodor med sin lilla motorcykel att slå Ulf efter nästan en timmes körning.

I den andra startgruppen körde Johan Lord och Robert Carlsson i klassen -39. Här slutade Johan på plats 43 och Robert på plats 103. I nästa klass 40–49 var det dags för Joakim Björk som fick en bra resa och slutade på en 18:e-plats.

I sista gruppen var det endast Kalle Körner Björk som kom till start i klassen junior, men det var inte Kalles dag för han bröt efter fem sträckor.

Pelle Carlsson

En nöjd Theodor Popp. Privatbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *