Motorsport

Pallplatser för SMK Värnamo

Motorsport I helgen så har det som vanligt denna tid på året varit tävlingsfokus för flera av SMK Värnamos förare.

Elliot Lord klev högst upp på pallen i motocrosstävlingen Svemo Cup Rookie 85U som arrangerades i Arlanda under lördagen.  [1/2]

Harry Unnersjö blev trea i klassen 85G i CEC Racing VGC-tävlingen i Borås under söndagen.  [2/2]

I lördags ställde Elliot Lord upp i motocrosstävlingen Svemo Cup Rookie 85U som arrangerades av Arlanda MC. Det var väl värt den långa resan från Gnosjö till Arlanda, för Elliots stabila körning resulterade i riktigt fina heat och han stod därmed som etta på pallplatsen när tävlingen var avslutad.

Ingen ro och vila, för på söndagen var det dags igen för tävling och denna dag var det motocrosstävling, CEC Racing VGC, i Borås. Förutom Elliot Lord så representerades SMK Värnamo även av Charlie Bergsten, Harry Unnersjö samt Anton Lesse Bjursell. Det blev en väldigt lång tävlingsdag för grabbarna då heaten drog ut på tiden på grund av diverse anledningar. Anton tog ledningen i första finalheatet men pga förseningarna under dagen så avstod han att köra det andra finalheatet. I klassen 85U tog Charlie 7:e plats och Elliot blev etta. Även Harry placerade sig upp på pallen i sin klass 85G och stoltserade med en tredjeplats.