Motorsport

Moa planerar för juniorläger

Motorsport På sin hemmaarena, folkracebanan i Föreberg utanför Skillingaryd, planerar distriktets ungdomsgrupp med Moa Roos Nykvist i spetsen för juniorläger.

Det planeras för senare delen av påskhelgen nästa år. Ett första uppstartsmöte gjordes i klubblokalen på Storgatan i Skillingaryd. 

– Vi vill göra något för ungdomarna och vi vill anordna ett tvådagarsläger. Vi har under mötet gjort en budgetplan och planerat för olika aktiviteter för ungdomarna, säger Moa Roos Nykvist och fortsätter:

– Aktiviteterna på juniorlägret kommer innehålla licenskurs för folkraceförare,  föreläsning om bland annat teknik, säkerhet, körövning och kanske träning med sin egen folkracebil. Vi vill också visa upp andra sportgrenar. Vi kommer att försöka ha en del kvällsaktiviteter också tillsammans. Juniorlägret är öppet för ungdomar mellan 14 och 17 år. Jag är nöjd med mötet med förarutbildaren Stefan Argus och klubbens folkracekommitté Anton Geijersson och ser fram emot juniorlägret, avrundar Moa Roos Nykvist från Skillingaryds MK.

I klubblokalen träffades (från vänster) Anton Geijersson, Moa Roos Nykvist och Stefan Argus för att planera för juniorläger på folkracebanan i Föreberg nästa år. – Målgruppen är ungdomar mellan 14-17 år, säger Moa.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *