Motorsport

Kom femma i U-SM

Motorsport Årets första deltävlingen i Ungdoms-SM i enduro kördes i Hässleholm. Fem killar från SMK Värnamo kom till start.

Från vänster Albin Hjalmarsson,Theodor Popp, Kalle Körner Björk, Algot Hjalmarsson och William Hjalmarsson

Det var tre olika sträckor som kördes att antal gånger. De var riktigt roliga, men tyvärr blev de snabbt uppkörda och svåra att köra.

I klassen USM 1 körde Theodor Popp och Algot Hjalmarson. Detta var första gången Theodor startade i USM och han gjorde en bra tävling. Teodor och Algot hade en intern fajt: De bytte plats med varandra flera gånger i resultatlistan. Efter två timmars körning var Algot på plats 16, en minut snabbare än Theodor på plats 18. Båda var nöjda med sina resultat efter denna tävling.

I klassen USM 2 kom William Hjalmarsson till start och hade en bra dag och avslutade på plats 37.

I klassen USM 3 körde Kalle Körner Björk och Algot Hjalmarsson. Även dessa två var nöjda med dagen. Kalle slutade på en femte plats efter en trög start, Algot var riktigt nöjd för han fick äntligen sina första SM-poäng och slutade på plats 16.

Pelle Carlsson

Prisutdelning med från vänster Lucas Bergström, Solhester MK, Max Ahlin, Falköpings MK, Lukas Wärn, Göta MK, Anton Rosendal, SMK Gävle och Kalle Körner Björk, SMK Värnamo.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *