Motorsport

Jacob Stacke gillade underlaget

Motorsport I lördags var det dags för den andra deltävlingen i vintercupen i enduro, där FMCK Skövde var värd för denna tävling. Nu var det riktigt vinterföre med två hårda, spåriga och gropiga sträckor. SMK Värnamo kom till start med nio förare denna dag

Theodor Popp på väg ut på sträcka 1  [1/3]

Jacob Stacke i full fart.  [2/3]

Albin Liljeblad och William Hjalmarsson i väntan på start.  [3/3]

Först ut var E0, med Carlie Bergsten, detta var ingen lyckad tävling för Charlie, då han vurpade på första provet och skadade sin handled och fick bryta.

I klassen E1 gick det bättre för Theodor Popp, trots en vurpa på andra sträckan, slutade han på en sjätteplats i klassen. Jacob Stacke gillade underlaget, och hade fått upp farten han slutade på tjugonde plats.

I junior klassen trivdes Carl Nydén med det hårda underlaget och slutade på 21:a plats. William Hjalmarsson som gör sitt första år i junior klassen, han körde in på en 28 plats och Albin Liljeblad slutade på plats 37. 

Klass 50-59 Så har Michael Larsson fått fart på sin cykel, och gillade dom hårda sträckorna, han slutade som sjua i klassen. Daniel Seth 67:a och Stefan Svensson 76:a.

Pressmeddelande från SMK Värnamo
Foto; Privat

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *