Motorsport

God körning av kusinduo

Motorsport Kusinerna Tino Lundström och Månz Thalin tävlade i går i den andra deltävlingen i Renault Junior Cup på Falkenberg.

Kusinerna Tino Lundström och Månz Thalin tävlade i går i den andra deltävlingen i Renault Junior Cup på Falkenberg. Arkivbild: David Alin

Det var två laddade förare som tog plats på startgridden när SSK-serien gästade västkusten. Inför tävlingen låg Månz Thalin på femteplatsen i mästerskapet efter att ha kommit femma i båda heaten i premiären på Kinnekulle Ring. Framgångarna fortsatte under gårdagen där Månz blev fyra i det första loppet och femma i det andra. Resultaten gör att Värnamoföraren avancerar upp till fjärde plats i mästerskapstabellen.

– Det går framåt för Månz hela tiden. Han är med i den främsta klungan i serien och utvecklas hela tiden, säger morfar Bengt Lundström.

På Falkenberg var Tino Lundström revanschsugen efter att ha gått lottlös från premiären på Kinnekulle. Tävlingen blev ett fall framåt även för Borföraren, som kom i mål på trettonde plats i båda loppen.

– Tino förbättrar sina varvtider hela tiden. Han har lite att jobba på men han ger inte upp utan kämpar på och utvecklas varje gång han sätter sig i bilen, säger farfar Bengt Lundström.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *