Motorsport

Felix avrundar försäsongstesterna – musiklegendarer sätter tonen för premiären

Motorsport Felix Rosenqvist kommer att mönstra en speciell bildesign i sina två första race för nya teamet Meyer Shank Racing, när Bon Jovi Radio kliver in som framträdande partner i den inledande delen av årets Indycar-säsong.

Felix Rosenqvist kommer att mönstra en speciell bildesign i sina två första race för nya teamet Meyer Shank Racing.  [1/4]

Bon Jovi Radio kliver in som framträdande partner i den inledande delen av årets Indycar-säsong.  [2/4]

I samarbete med teamets sponsor SiriusXM kommer samtidigt Bon Jovi Radio, gruppens egen SiriusXM-kanal, att exponeras på sidan av Rosenqvists bil både i tävlingen i St. Petersburg och i det efterföljande loppet $1 Million Challenge i Thermal, Kalifornien (24 mars).  [3/4]

– Jag tror att vi har anledning att vara optimistiska, säger Felix Rosenqvist.  [4/4]

Grammy Award-vinnande rockikonen Jon Bon Jovi kommer att gästa Meyer Shank Racing (MSR) vid den stora Indycar-premiären i St. Petersburg, Florida, nästa helg.

I samarbete med teamets sponsor SiriusXM kommer samtidigt Bon Jovi Radio, gruppens egen SiriusXM-kanal, att exponeras på sidan av Rosenqvists bil både i tävlingen i St. Petersburg och i det efterföljande loppet $1 Million Challenge i Thermal, Kalifornien (24 mars).

Med den nya Indycar-säsongen runt hörnet har Rosenqvist nu avslutat sina förberedelser ute på banan. Den sista av det fåtal testdagar som tillåts under vintern ägde rum i går tisdag, då smålänningen var på plats på Sebring-banan i Florida tillsammans med resten av det 27 bilar stora startfältet.

Rosenqvist avslutade testet som fjärde snabbast totalt, bara några hundradelar från förstaplatsen, och satte därmed punkt för en lovande försäsong där han tidigare toppat ett föregående test på Homestead-Miami Speedway.

– Jag tror att vi har anledning att vara optimistiska, säger Felix Rosenqvist. Vi får så lite tester i Indycar – jag har haft två dagar i bilen i vinter – och det är ännu tuffare när man dessutom har bytt team. Det är svårt att dra några stora växlar, men farten har sett bra ut både på Homestead och Sebring. Vi hade lite småproblem i början av testet i går, men det löste sig och efter det flöt det på bra.

– Jag har fått ett fint välkomnande av teamet och jag trivs väldigt bra. Jag ser verkligen fram emot premiären nästa vecka.

Säsongsinledande Firestone Grand Prix of St. Petersburg äger rum den 8-10 mars. Felix Rosenqvist påbörjar då sin totalt sjätte INDYCAR-säsong, och sin första för Meyer Shank Racing.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *