Motorsport

I dag är det premiär för Bilsportskrönikan

Motorsport Efter 35 års tjänst i motorsportsfamiljen tänkte jag ”varför inte?”. Enligt min mening skrivs det för lite om motorsport och det tänker jag ändra på.

Bilsportskrönikan är såklart även öppen för skrivsugna vänner och jag vet att ni finns där ute.

Krönikan kommer därför att blandas med mina, och andras, tankar.

Det som jag kan inom motorsporten är rally, varit funktionär i herrans massa år i en mängd olika konstellationer, tävlat en del både bakom ratt men mest på kontoret (högerstolen) och har även fuskat lite inom tävlingsledning folkrace på senare år. Så här kommer ni läsa om allt möjligt framöver, både på lokal-, distrikt- och riksnivå.

Min förening, Skillingaryds Motorklubb, har jag varit trogen nästan hela tiden. Var ute och luftade mina vingar under ett, eller kanske två, års tid hos annan klubb men det var inte grönare på andra sidan. Jag ville hem igen…

Efter tre år som promotor för rally-SM klev jag av på perrongen vid årsskiftet och tåget tuffar vidare med förbundet som drivande lok. Avtalet vi har haft med förbundet har präglat min vardag 24/7. Jag har funnit otroligt många fantastiska underbara vänner men fått en del ovänner på köpet och dessa behöver jag inte umgås mer med, vilket också är en lättnad.

Vilket arbete som vi har lagt ned under dessa år, otroligt egentligen. Det har varit blod, svett och tårar men samtidigt vill jag inte ha det ogjort. När jag tänker tillbaka på åren har bagaget fyllts på med ny kunskap och då blir det inte tungt att bära. Att driva SM under pandemin gjordes inte med en hand, men det får jag återkomma till.

Vi ses och hörs vid nästa tidskontroll…

Sara Mejving

Fotnot: Vill du skriva en krönika? Mejla mig, sara@skillingaryd.nu, välkomna!

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *