Motorsport

Bra av SMK Värnamo

Motorsport Den första deltävlingen i Smålandscupen i enduro avgjordes på Vrigstads MK endurobana med 241 startande varav tio deltagare från SMK Värnamo.

Prisutdelning med från vänster Kalle Körner Björk, SMK Värnamo, Lukas Lagrén Norrahammars MK och Casper Lidholm Lidköpings MK  [1/3]

Prisutdelning med från vänster Oskar Lindskog, Huskvarna MK, Olle Mårtensson, Gislaveds MK och Algot Hjalmarsson, SMK Värnamo   [2/3]

Hjalle i full fart  [3/3]

Det var tekniskt svåra banor med en hel del sten. Tjälen gjorde att det var hårda och fina banor som höll för alla tävlade.

I första gruppen var det E0 som startade med Algot Hjalmarsson och Theodor Popp från Värnamo. Det visade sig att detta passade Algot bra för han slutade på en tredjeplats och Theodor körde in på en femteplats med punka på sista sträckan.

Sedan kom E1 till start med William Hjalmarsson även han körde bra och slutade på en sjätteplats i klassen. Sist i denna grupp var klass 50–59 med Ulf Hjalmarsson som kom i mål på plats elva.

I den andra startgruppen körde Elit och Junior. I elitklassen startade Christer Jansson som slutade på en fjärdeplats och i juniorklassen med Kalle Körner Björk och Albin ”Hjalle” Hjalmarsson. Här körde Kalle in på en andraplats endast åtta sekunder efter ledaren. Hjalle vurpade på första varvet och tappade tid men kom igen och avslutade fint med en 13:e-plats.

I sista startgrupp körde körde Jimmy Sörensson i klassen -39. Han slutade på plats 15.

I klassen 40–49 var det Mats Johansson och Joakim Björk, Mats fick en bra resa och slutade på en femteplats och Joakim kom på plats 15.

Pelle Carlsson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *