Motorsport

Beskedet: Felix fortsätter med Arrow Mclaren Sp i indycar

Motorsport Felix Rosenqvist kommer att fortsätta tävla för Arrow Mclaren Sp i Ntt indycar-serien även säsongen 2023.

Bilder: Indycar

Felix Rosenqvist tävlar vidare i Ntt Indycar-serien för Arrow Mclaren Sp.  [1/3]

Felix i action!  [2/3]

– Det finns inget bättre sätt att påbörja vinteruppehållet än med de här nyheterna, säger Felix Rosenqvist. Jag älskar det här teamet och jag är så glad att få fortsätta arbeta med alla fantastiska människor jag lärt känna under de senaste två åren, säger en glad Felix Rosenqvist.  [3/3]

Rosenqvist går därmed in i sin tredje säsong tillsammans med teamet, där han fullbordar en expanderad trebilssatsning jämte Pato O’Ward (Mexiko) och Alex Rossi (USA). 

– Det finns inget bättre sätt att påbörja vinteruppehållet än med de här nyheterna, säger Felix Rosenqvist. Jag älskar det här teamet och jag är så glad att få fortsätta arbeta med alla fantastiska människor jag lärt känna under de senaste två åren. Med allt vi har på gång just nu, den fortsatta relationen med Pato och nytillskottet i Alex Rossi, kommer vi bli en kraft att räkna med 2023. Det blir den mest spännande säsongen för mig hittills. Jag kan knappt vänta!

Felix Rosenqvist slutade fyra i säsongsfinalen vid i Monterey i USA i söndags, där han samtidigt säkrade åttonde plats totalt i Ntt indycar-serien 2022. Höjdpunkter under det gångna året har inkluderat en stark fjärdeplats i storloppet Indy 500, samt ett podium vid stadsrloppet Toronto. Rosenqvist har också kvalat in på första startposition två gånger bakom ratten på sin nummer sju Arrow Mclaren Sp-bil den här säsongen.

– Jag är mycket glad att Felix återigen kommer att tävla för AMSP under 2023, säger Zak Brown, vd på Mclaren Racing. Han har haft ett starkt 2022 och jag ser fram emot att se vad han, Alex Rossi och Pato O’Ward kan åstadkomma tillsammans i papayafärger nästa säsong.

Taggar

1 reaktion på Beskedet: Felix fortsätter med Arrow Mclaren Sp i indycar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *