Ishockey

VGIK tappade ledning och förlorade

Ishockey VGIK spelade idag match mot starka Jonstorps IF. En match man ledde men som man till slut förlorade med 3–5 ( 2–1, 1–0, 0–4).

VGIK började matchen starkast och tog ledningen med 1–0 efter tre minuter genom Nils Svensson. Man gör sedan även 2–0  tätt därefter genom Albin Blomberg. I periodens slutskede släpper man dock in en reducering.

I den andra perioden lyckas VGIK utöka ledningen till 3–1 genom Lukas Sjöblom med tre minuter kvar av perioden.

I tredje perioden släpper man dock in fyra mål bakåt och man tappar sin ledning tillslut till slutresultatet 5 –3.

– De två första perioderna är jättebra och vi lyckas leda med 3–1 inför sista. Men som många gånger förr i år så lyckas vi inte hålla igen utan vi svävar iväg lite vilket är synd när vi spelar så bra mot ett starkt Jonstorp, säger tränare Alexander Ericsson efter matchen.

Härnäst väntar en liten paus för VGIK till den 25 mars då det blir dags för kvalserien.

2 reaktioner på VGIK tappade ledning och förlorade

Varför har man inte gjort något på ledarsidan under säsongen?
Hockeyn borde kunna ta sig upp till ettan.

Ännu en gång tappar man matchen i tredje perioden. Min uppfattning är att man är otroligt dåligt tränade som inte orkar hela matcherna