Ishockey

VGIK-profilen prisad som Äkta Hockeyhjälte

Ishockey Spelarna nominerade Joe Aronsson till priset Äkta Hockeyhjältar 2024. Av över 400 nominerade blev Joe en av de lyckliga vinnarna.

Joe Aronsson med diplomet. Foto: Amanda Norberg/Värnamo GIK

Han har varit verksam i Värnamo GIK i över 30 år och det går inte att ta miste på stoltheten när Joe Aronsson får frågan om hur det känns.
– Det känns underbart och helt fantastiskt. Det har gått bra hockeymässigt med en lyckad säsong och att få kröna det med att grabbarna i a-laget kröner mig till en hockeyhjälte efter 30 år i klubben. Det är fantastiskt.

Priset instiftades för ett par år sedan av hockeyprofilen Christian ”Fimpen” Eklund i samarbete med spelbolaget Betsson. Av alla nominerade utses en per län och i år var det alltså Joe Aronsson som vann.

Joe Aronsson har varit ordförande i VGIK den senaste säsongen. Men det kommer han inte fortsätta med.
– Men jag finns kvar i föreningen som sjukgymnast, berättar han.

Spelarnas motivering till att Joe Aronsson skulle få priset:

Joe har slitit dag och natt för att få ihop ekonomin i klubben, tejpat ihop kroppar, tvättat, städat och styrt event med mera. En riktig eldsjäl som Värnamo Hockey har mycket att tacka. En allt-i-allo i föreningen i runt 35 år, det kallar vi en riktig hockeyhjälte.

Tidigare vinnare i Jönköpings län:

2023: Lancelot Jungåker, HC Hawks
2022: Andreas Johansson, Nässjö HC

Taggar

Dela


6 reaktioner på VGIK-profilen prisad som Äkta Hockeyhjälte

Grattis detta är du värd. Alltid vänlig hjälpsam många fler borde ha din empati

Tack så jättemycket. Är så glad över detta pris och tanken av killarna att nominera mig. Det är verkligen ett pris att vara stolt över 🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *