Ishockey

VGIK nollades på hemmaisen – ”pinsamt”

Ishockey Ibland är det upp och ibland är det ned. I kväll var det ned för Värnamo GIK som förlorade hemmamatchen mot Nässjö med 0–4. Uppdaterat.

Periodsiffrorna var 0–1, 0–1 och 0–2. Skotten vann faktiskt VGIK med 43–21 men effektiviteten stod Nässjö för vars målvakt Edwin Hedberg var mycket duktig.

– Pinsamt, kommenterar VGIK-tränaren Alexander Eriksson.
Han menar att en del gör det de ska medan andra tar alldeles för lätt på det. Det har blivit lite av lekstuga i vissa matcher, enligt tränaren.
– Jag kan ju int vara nöjd när vi kommer till spel med en stark laguppställning men inte gör ett enda mål. Jag försöker styra killarna, säger Alexander.

Han anser att flera spelare måste se sig själv i spegeln.

– Bedrövligt, tyvärr har det varit så här i flera matcher, säger han.

VGIK har inför sista omgången halkat ned till näst sista platsen i serien men kan avancera om man vinner över ärkerivalen Gislaved.
Nu väntar alltså Gislaved i sista matchen innan det efter nyåret blir en nykomponerad serie. Hur ska ni kunna komma tillbaka till derbymatchen på söndag?
– Jag är inte där ännu, men vi måste slicka såren och ta nya tag, avrundar han.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


1 reaktion på VGIK nollades på hemmaisen – ”pinsamt”

Ja, man har har väntat och väntat i 40 år nu på att Värnamo GIK ska få en storhetstid men de bara harvar på i vanlig ordning. Antingen är det fel på ledningen eller så vill man ligga i Sveriges bottenträsk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *