Ishockey

Bildextra: VGIK föll mot Mölndal

Ishockey VGIK kunde inte alls möta sig med Mölndal i dagens match utan förlorade med 1–4, (0–2, 1–0, 2–0).

  [1/15]

  [2/15]

  [3/15]

  [4/15]

  [5/15]

  [6/15]

  [7/15]

  [8/15]

  [9/15]

  [10/15]

  [11/15]

  [12/15]

  [13/15]

  [14/15]

  [15/15]

– Det är en sur förlust såklart och vårt spel med puck är på tok för dåligt, säger tränaren Alexander Eriksson.

Målet gjordes av Anton Holmer i första bytet i andra perioden.

– Det är en ganska böljande match till en början men vi blir hårt straffade i slutet på första perioden och det blir väl lite psykologiskt men i andra perioden börjar vi trots allt på bästa sätt med ett tidigt mål.

– Överlag var det för dåligt kvalitetsmässigt och vi lockas in i deras spel samtidigt som vi är lite väl ineffektiva. Trots att vi egentligen inte spelar så bra så kämpar vi och är snäppet bättre än dem i andra perioden men sedan i tredje perioden gör vi det för krångligt helt enkelt.

– Det är konstigt för vi gör det betydligt enklare på bortaplan där vi har typ en förlust och det är mot Grästorp medan på hemmaplan så vinner vi var sjätte match känns det som. Jag har inget bra svar på varför det är så för då hade jag försökt få bukt på det men någonstans gör vi det omständigare på bortaplan.

– Dessutom så behöver vi leverans från våra toppspelare. Jag vet att de har mycket press på sig men eftersom vi inte har den fetaste budgeten och alla lag i alltvåan är spelskickliga så behöver vi att våra toppgubbar kommer upp i nivå.

– Idag släpper vi in tre mål i numerärt underläge men när vi spelade lika många på plan så spelade vi 1–1, avslutar Alexander Eriksson.

 

Text: Linn Törnberg
Foto: Tero Hedin Väisänen

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *