Ishockey

Värnamo vann på övertid

Ishockey Hemmalaget Rydaholm tog ledningen i första perioden och utökade i andra till 2-0 men Värnamo steppade upp och kvitterade sig vidare till övertid. Likaså fortsatte de sitt målgörande och vann matchen med 3–2, (0–1, 0–1, 2–0, 0–1). Uppdaterad.

  Det känns bra, vi gör två riktigt bra första perioder men tappade lite i tredje då de har mer rutin och kommer till fler avgörande lägen så att de lyckas komma ikapp, säger Rydaholms tränare Daniel Jonasson.

Rydaholms mål gjordes av Karl Nicklasson och Albin Bengtsson.

– I övertiden så gick vi för det men det är små marginaler som vi förlorar och det är klart man är besviken men vi gör en riktigt bra match och alla stämplar in, fortsätter Jonasson

Rydaholm hade en publiksiffra på 522.


– Det är väl ett klassiskt och tufft derby. vi inledde vettigt och trodde väl att de skulle komma ut tuffare men efter det släpper vi det nästan helt så att de kan kriga till sig en ledning, säger Värnamos tränare Alexander Eriksson.

Värnamos mål gjordes av Martin Mörck och David Good (2).

– Vi har målchanser i första och andra men får inte in pucken. I slutet gör vi även något mål som inte blir godkänt och har överlag svårt att förvalta våra målchanser. Som vanligt är vi ineffektiva men det är alltid skönt att vinna även om vi förlorade en poäng, avslutar Eriksson.

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *