Ishockey

SIS rivstartade mot Lenhovda

Ishockey Redan efter tretton minuter hade SIS gjort tre mål på Lenhovda och även om motståndarna också lyckades göra mål så gjorde det inget när man vann med 7–3, (3–0, 2–2, 2–1). Uppdaterad.

Lenhvoda med god målchans  [13/13]

Trots dagens hemmavinst mot Lenhovda så har tränaren Stefan Rosén lite blandade känslor:

– Vi vann ju men jag tycker inte att vi riktigt kommer upp i nivå i de två första perioderna.

Men ändå så gör ni ju tre mål i första perioden?

–Ja, jag kanske är lite väl inne i matchen fortfarande men i andra perioden så hade vi kunnat spela bättre. Dessutom tar vi alldeles för många utvisningar och i pauserna snackade vi om att hålla alla fem på plan eftersom vi är bättre mot dem när vi är lika många på plan. I tredje perioden städar vi sedan av matchen.

Rosén vill lyfta fram Max Jonsson som idag gör sitt första mål för SIS.

– Det är självklart en bra laginsats idag men trots det så kan alla bättre men det är skönt med tre poäng in på kontot, avslutar Rosén.

Text: Linn Törnberg