Ishockey

SIS hjälper Rydaholm

Ishockey SIS vann över tabelltvåan Virserum med 3–2, (1–1, 1–1, 0–1) vilket innebär att Rydaholm får ett grepp om platsen till Alltrean.

– Vi gör det bra idag med tanke på att vi åkte dit med få folk, säger tränaren Stefan Rosén.

Målen gjordes av Theodor Curmark (2) och Nils Gunnarsson.

– Vi hade många som jobbade, var sjuka eller skadade så vi startade med fjorton utespelare men sedan fick vi en skadad under matchen så sista halvan spelade vi endast med 13 gubbar.

– Vi ju inte riktigt något att spela för eftersom vi blev klara för Alltrean redan förra matchen men vi gör ändå en bra insats. Jag vill lyfta fram hela laget eftersom alla gör en kanoninsats.

Vad tror du om era chanser i Alltrean i år?
– Vi har väldigt goda chanser. Att ta sig till Alltrean är bara ett delmål och vi vill såklart ta oss till ett kval till division 2. Om man jämför denna säsongen med förra säsongen så är lagen i år generellt bättre i division tre vilket gör oss mer förberedda detta året men samtidigt betyder det att det kommer bli ännu tuffare matcher till ett kval, avslutar Rosén.

SIS var klara för Alltrean redan förra matchen eftersom de leder tabellen med hästlängder. I och med dagens vinst mot Virserum så har både Rydaholm, Diö och Lenhovda fortfarande chansen att få spela i Alltrean.

Rydaholm har spelat två matcher mindre än Virserum men är bara ett poäng efter medan Diö och Lenhovda endast har en mindre match spelad men på samma poäng som Rydaholm.

 

Text: Linn Törnberg

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *