Ishockey

SIS är klar för alltrean

Ishockey Skillingaryds IS är klar för alltrean efter hela 11–1 mot gästande Virserum. Uppdaterat.

SIS hade 2–0 redan efter knappt tre minuters spel och 4–1 efter en period. Sedan fortsatt man av bara farten med två mål i mittperioden och hela fem i tredjeperioden. Skotten var totalt 46–38.

SIS-målen gjordes av Elias Jönsson 3, Martin Nilsen 2, Filip Rosén 2, Pontus Larsson, Theodor Curmark, Erik Karlsson och Ludvig Dahlqvist.

Publiken uppgick till 172. Betydligt fler lär det bli på fredag då det blir derby SIS – VGIK emellan.

– Virserum var bra, ganska jämnt men vi hade en mycket bra målvakt i Emil Karlsson, Vårt anfallsspel är också fantastik bra, säger SIS-tränaren Stefan Rosén.
Kedjan med Theodor Curmark, Martin Nilsen och Filip Rosén var extra bra. Individuellt extra beröm till Elias Jönsson.

– Vårt delmål är klart och nu ska vi ladda för alltrean.
SIS kommer ändå givetvis att spela för att vinna de återstående matcherna men det blir tufft då man har de andra topplagen Värnamo och Åseda kvar att möta.