Ishockey

Seger i premiären – hattrick av Nilsen

Ishockey Skillingaryd besegrade Diö på bortaplan med 6 - 3 i premiären av årets säsong i division 3. Martin Nilsen blev tremålsskytt.

Efter att SIS hade med sig en 1 – 0-ledning i paus så tryckte man ordentligt på gasen i den andra och gick fram till 5 – 0 på de första 13 minuterna. Diö kunde dock reducera, men i inledningen av den tredje perioden satte SIS dit sexan innan Diö kunde göra två tröstmål.
– Vi grundlade segern i den andra perioden. Sedan slappnade vi av lite i den tredje när man leder srort och de kunde kunde krypa närmare, berättar tränaren Stefan Rosén.

På grund av en resa coachade inte Rosén laget idag, men han såg halva matchen och berättar att han fått grundliga rapporter.
– En bra premiär av oss, men vi kan nog bättre framöver.

Tränaren vill framhålla målvakten Jonas Malm samt kedjan med Martin Nilsen, Theodor Curmark och Nils Gunnarsson.

Martin Nilsen gjorde tre mål i matchen. SIS övriga målskyttar blev Gustav Rosén, Ludvig Dahlqvist och Theodor Curmark.