Ishockey

Trots storsegern: ”Jag hade önskat lite mer”

Ishockey Rydaholm besegrade Lund på bortaplan med 8–1 under söndagen. Det innebär att man nu har allt i egna händer inför avslutningen av hockeytrean.

Arkivbild

Rydaholm var väldigt mycket bättre än sin motståndare och den assisterande tränaren Daniel Jonasson låter nästan lite missnöjd med att det ”bara” blev 8–1.
– Jag hade önskat lite mer. Vi möter seriens sämsta lag och lite omedvetet så blir man kanske lite nonchalant. Men vi vinner och det är det viktiga.

När artikeln skrivs så pågår serieledande Lejonets match, men de ligger under stort och om det resulatet står sig så är Rydaholm endast två poäng bakom med två matcher kvar. Intrikat nog så möts de tvenne i serieepilogen på söndag.

Men först väntar Diö på fredag.
– Det är avgörande matcher nu och det är viktigt att vi går in och gör det vi ska göra. Vi måste ta poäng och det är målet. Det finns otroligt mycket hockey i den här gruppen och nu ska fi försöka få till en bra träningsvecka, säger Daniel Jonasson.

Tränaren vill lyfta fram målskyttarna Ludvig Karlsson, Filip Petersson och Jesper Eriksson från dagens match. Men också Hugo ”Janne” Jansson som han beskriver som en backgigant.

Rydaholms målskyttar i matchen var Ludvig Karlsson 3, Filip Petersson 2, Jesper Eriksson 2 och Linus Vingren.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *