Ishockey

Rydaholm lyckas hålla Åstorp på avstånd

Ishockey Rydaholm startar bäst och lyckas även hålla emot när Åstorp försöker komma in i matchen och vinner med 6–3, (1-1, 3-1, 2-1).

Trots att det är Åstorp som gör första målet så är det Rydaholm som först får grepp om matchen efter ett reduceringsmål genom Ludvig Karlsson och två till snabba mål genom Jesper Eriksson samt Ludvig Karlsson igen.

Fem minuter senare i andra perioden lyckas Åstorp få in ett till mål men Rydaholm svarar lika snabbt och utökar till 4–2 genom Johannes Nilsson.

Åstorp håller matchen vid liv genom att reducera när det är tio minuter kvar men Rydaholm stänger ner matchen med två mål i de sista fem minuterna och vinner med 6–3, (1-1, 3-1, 2-1).

Sista målen gjordes av Filip Petersson och Lukas Musoke-Muwanga.

Rydaholm tar därmed tre viktiga poäng mot Åstorp som ligger näst sist och hänger med i topp fyra – endast fyra poäng bakom tabellettan Diö.

Vi har försökt nå Rydaholms tränare utan svar så artikeln kan komma att uppdateras.