Ishockey

Nytt kontrakt för Måns Lindbäck: ”Sveriges bästa fans”

Nytt kontrakt för Måns Lindbäck: ”Sveriges bästa fans”

Ishockey HV 71 och Måns Lindbäck är i dag överens om att förlänga forwardens kontrakt med ytterligare två säsonger. – Jag trivs otroligt bra i föreningen och staden och ser fram emot att fortsätta spela inför Sveriges bästa fans, säger Måns Lindbäck i ett pressmeddelande.

HV 71 och Måns Lindbäck är i dag överens om att förlänga forwardens kontrakt med ytterligare två säsonger. Pressbild

Det blir en fortsättning för Måns Lindbäck i HV 71. Det står klart sedan forwarden och sportchefen Kent Norberg kommit överens om ett nytt kontrakt.

– Vi är väldigt glada över att Måns fortsätter i HV 71. Han är en energifylld spelare som har det hårda jobbet som signum och har vuxit in bra i SHL-kostymen, säger Kent Norberg, sportchef i HV 71.

Måns Lindbäck kom till HV 71 inför säsongen 2021/2022 och gjorde 32 poäng (13+19) på 52 matcher i HockeyAllsvenskan. Denna säsongen har han på 35 matcher noterats för sju poäng (5+2). Nu är det klart att han även spelar i HV 71 de kommande två säsongerna.

– Jag tycker jag har utvecklats sedan jag kom hit och har fått bra hjälp i min träning och hoppas kunna fortsätta min utveckling för att hjälpa HV 71 att bli framgångsrika. Sedan trivs jag väldigt bra i föreningen och staden och det är naturligtvis en viktig faktor, säger Måns Lindbäck.

Kontraktet med Måns Lindbäck gäller till och med 30 april 2025.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *