Ishockey

Martin Mörck avgjorde för VGIK

Ishockey VGIK vann över Boro/Vetlanda med 4–3, (3–1, 0–1, 0–1, 0–0) genom Martin Mörck som satte den avgörande straffen. Uppdaterad.

– Vi är återigen kort om folk men är effektiva i första perioden och det räcker för att ta det till straffar, säger tränaren Alexander Eriksson.

Målen gjordes av August Hummer, Anton Sandqvist, Oscar Quist och Martin Mörck.

– Vi saknade redan 6 eller 7 ordinarie spelare när vi började, sedan var det någon skena som gick sönder och lite bortfall här och var på grund av skador men trots det så gjorde vi en otroligt bra insats på bortaplan mot serieledaren.

– Visserligen spenderade vi mycket tid i egen zon och väl i straffarna så drog vi det längsta strået men vi gör det som ett kollektiv. Alla krigar sig igenom matchen rullandes på 10 anfallare och 6 försvarare vilket funkade bra men jag ser gärna att vi får tillbaka lite folk inför kommande matcher.

– Det är även kul att August Hummer som gör sin första match på lån kommer in och gör ett snyggt mål i första bytet i första minuten, avslutar Eriksson.

Sista matchen innan alltvåan spelas mot Nittorp på söndag.

 

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


2 reaktioner på Martin Mörck avgjorde för VGIK

Är det inte konstigt att man som förening inte ser till att man åker med fullt lag. Två matcher i rad spelar man på tre linor. Vad jag vet så finns det juniorlagsspelare i Värnamo som kan sitta på bänken om de inte duger att spela. Istället lånar man in en junior från Troja. Sänder ju konstiga signaler till blivande junior- och seniorspelare i föreningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *