Ishockey

Klart att VGIK blir kvar i tvåan…

Ishockey I dag kom beslut att det inte blir några förändringar av serierna i region Syd och därmed stannar Värnamo GIK kvar i ishockeytvåan även kommande säsong.  

Marcus Bengtsson när det begav sig som spelare.

– Fick besked för en timme sedan ungefär. Vi är kvar i ishockeytvåan. Riktigt skönt att få det bekräftat, trots att det var väntat,  säger Värnamos tränare Marcus Bengtsson.

Inga lag flyttas ned eller får gå upp i några serier utan man fortsätter i princip så som den gångna säsongen började. Man är alltså tillbaka på ruta noll.

När det gäller kommande säsong har man ännu inte diskuterat lagets sammansättning vare sig när det gäller spelare eller ledare.

– Det är på gång nu framöver, säger VGIK-tränaren.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

4 reaktioner på Klart att VGIK blir kvar i tvåan…

Jultomten.kom tidigt i år…..hoppas man lärt sig något av detta nu att man måste agera i tid om detta händer igen. Som sagt. Jag är inte säker på VGIK hade löst detta själv. Ett hungrigt Hovås som hade detta i sina egna händer. Som sagt familj, människor måste ju gå före i kris…

SAVED BY THE BELL !!!

Hoppas verkligen att detta var en väckarklocka för föreningen…. Gäller att bli ödmjuk och jobba hårt för att detta inte hinner ikapp oss redan nästa säsong….
Börja satsa på en rejäl försäsongsträning för en gångs skull…. Finns inga genvägar.

Kolla VGIK:s femårsplan både för förening och a-lag. De har tydligt valt denna nivå. Kanske helt rätt men väldigt tråkigt. Har följt detta lag länge och de sista åren innan detta har ju sett kul ut! Vet att man tidigare hade en klarare målbild att ta sig uppåt istället för nedåt! Kommer ej att betala mer medlemskap till denna förening som ej ens försökte rädda säsongen. Mycket besviken på denna säsong. Samtidigt får man gratta dem till att åtminstone vara kvar i tvåan ett år till. Tyvärr dör intresset för klubben tror jag. Lycka till! Trots allt så måste man vilja vinna och det syns ej från GIK:s styrelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *